Despre noi

        Vel Pitar Braşov devine punct de lucru al Vel Pitar în 2005, în urma fuzionării societăţii Postăvarul Braşov cu Vel Pitar Râmnicu Vâlcea şi are în prezent aproximativ 320 de angajaţi.
        Începând cu momentul achiziţiei (2005), fabrica a intrat într-un program intensiv de modernizare, astfel încat în 2008 Vel Pitar Braşov a devenit unul dintre cel mai important furnizor de produse înalt calitative, obţinute în condiţii de maximă siguranţă alimentară din judeţele Braşov, Covasna, Harghita şi Prahova.
       

        Investitiile s-au axat atât pe dezvoltarea capitalului uman şi a noilor tehnologii, cât şi pe modernizarea liniilor de producţie, spaţiilor de depozitare, parcului auto şi automatizarea proceselor (producţie, distribuţie). Vel Pitar Braşov este certificat ISO 22000:2005/ HACCP (cel mai înalt standard pentru managementul siguranţei alimentare), ISO 9001:2000 (managementul calităţii), OHSAS 18001:2004 (siguranţă şi sănătate ocupaţională).
 

        Vel Pitar Braşov este cel mai mare producător de panificaţie din judeţul Braşov, activitatea fiindu-i canalizată către satisfacerea celor mai pretenţioase cerinţe ale consumatorilor şi partenerilor săi, oferind o gama diversificata de produse: de la paini bogate în substanţe nutritive (pâine alba, pâine cu secară, pâine cu cartofi) la cele pentru persoanele cu nevoi speciale de alimentaţie (pâine fără sare, pâine neagră, pâine intermediară, pâine graham), dar si produse de patiserie, cozonaci, gogosi sau covrigi.
 

        Pentru braşoveni, Vel Pitar reprezintă cel mai activ producator, implicat în numeroase proiecte ce au drept scop îmbunătăţirea vieţii comunităţii

 

Lasă un răspuns