Painea Vel Pitar

Una dintre principalele preocupari ale Vel Pitar Brasov este de a acoperi prin produsele sale diferitele nevoi ale consumatorilor de paine, fie ca vorbim despre cei care au nevoie de o alimentatie speciala, datorita diverselor afectiuni, fie despre cei preocupati de o alimentatie bogata in substante nutritive.
Vel Pitar Brasov ofera consumatorilor din judetele Brasov, Covasna, Harghita si Prahova diferite sortimente de paine, atat in varianta proaspata, cat si feliata si ambalata, folosind cele mai bune ingrediente – faina alba de grau, fainuri speciale (graham, secara, tarate).

Dintre acestea putem aminti painea cu cartofi, painea neagra cu cartofi, franzela alba, painea neagra, painea cu secara, painea graham, painea cu tarate,  precum si painea alba fara sare.
Beneficiile painii cu cartofi rezultã din prezenta cartofilor în aluat, beneficii ce sunt exploatate la noi, în Transilvania de multã vreme: miezul poros, moale si elastic, prospetimea îndelungatã datoratã amidonului din cartofi. La acestea se adaugã aspectul si savoarea deosebitã a acestei paini, gustul unic, oferind un surplus energetic provenit din carbohidratii pe care îi contin cartofii.

 

Lasă un răspuns